Početna Obrasci
Početna
Kontakt

Objavljivanje službenih obrazaca tijela državne uprave u elektroničkom obliku

Zagreb, 28. listopada 2005.

Vlada je na današnjoj 115. sjednici prihvatila Izvješće o izvršenju Zaključka Vlade Republike Hrvatske u vezi objavljivanja službenih obrazaca tijela državne uprave u elektroničkom obliku.

Vlada Republike Hrvatske je Zaključkom od 20. svibnja 2005. zadužila tijela državne uprave da najkasnije u roku od 30 dana , od dana donošenja Zaključka, objave u elektroničkom obliku na svojim web stranicama sve službene obrasce koje su građani i druge stranke dužni podnositi u propisanom obliku u postupku pred tijelima državne uprave. Tijela državne uprave svoja su izvješća o izvršenju Zaključka bila dužna dostaviti Središnjem državnom uredu za upravu, koje je objedinjeno izvješće uputilo Vladi RH.

Sve službene obrasce koji su građani i druge stranke dužni podnositi u propisanom obliku u postupku pred tijelima državne uprave i koji se mogu koristiti u postupku pred tijelima državne uprave, jednako kao i objavljeni tiskani obrasci, na svojim web stranicama objavili su:
Ministarstvo obrane, Ministarstvo financija, Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Ministarstvo gospodarstva rada i poduzetništva, Ministarstvo kulture, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi, Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, Središnji državni ured za upravu, Državni inspektorat, Državni zavod za intelektualno vlasništvo, Državni zavod za mjeriteljstvo, Državna geodetska uprava, Državni zavod za zaštitu od zračenja i Državni hidrometeorološki zavod.

Klikom miša na link ispod teksta pokrenut cete download popisa službenih obrazaca objavljenih u elektroničkom obliku na web stranicama tijela državne uprave koje su građani i druge stranke dužni podnositi u propisanom obliku:

popis_sluzbenih_obrazaca.doc